Kérdezz - Felelek !

Igen, megtalált bennünket, mert milyen céget is keresett Ön?

Ugye természetesen és elsősorban megbízhatót. Legyen megbízható a cég, mely szerződésben vállalt kötelezettségeit időben és magas színvonalon teljesíti s dolgozóinak nemcsak a munkája hanem keze is tiszta ("nem ragadós"), sőt óvja és vigyázza az Ön értékeit.
Továbbá gondoljuk, hogy olyan céget keres, amelyik már bizonyította életképességét, s nem most keresi az utat a megrendelők követelményeihez és pénztárcájához. Mi már több mint egy évtizede állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Tehet még fel magának újabb kérdéseket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban bennünket keresett? Megfelel-e a cég a mostani minőségi követelményeknek? Mi történik, ha a takarítók munkájuk során eltörik a "kínai vázámat" vagy bármilyen más kárt okoznak? Van-e fedezetük a kár megtérítésére?

Igen, rendelkezünk ISO minősítéssel, van szakmai felelősségbiztosításunk.
Bár még nem fordult elő eddig, hogy megrendelőinknek kárt okoztunk volna.

Vajon cégük milyen jellegű és milyen volumenű takarítási munkákat végez?

Mi ebből a szempontból szerencsések vagyunk, mert azt csinálhatjuk, amit szeretünk. Szeretünk takarítani és szeretjük a tisztaságot. Végezzük kisebb irodák vagy magánháztartások heti két- háromszori takarítását, irodák, irodaházak, iskolák napi takarítását, VIP területek pipere takarítását, biztosítunk napközbeni ügyeletes takarítót, végzünk megrendelőinknek nagytakarítást, szőnyeg-, kárpit- és függönytisztítást, üvegtisztítást stb.
Nem a feladat nagysága számít, hanem annak megoldása úgy, hogy mi is és megrendelőnk is elégedett legyen.
Persze nem úgy mint az egyszeri beosztott, aki azt mondta főnökének : "Főnök, itt a cégnél ketten vagyunk elégedettek a fizetéssel, én a magáéval, maga meg az enyémmel."

Fontos kérdés az is, hogy rendelkezik-e a cég a megfelelő szakmai tapasztalattal, eszközökkel, gépekkel, vegyszerekkel, ismeri-e a takarítási technológiákat, úgy, hogy feladatait színvonalasan végezze?

Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legjobbak, de mindent megteszünk, hogy továbbra is a legjobbak között maradjunk! Ma már a takarítás szakma. A tizenöt- húszéves gyakorlattal rendelkező dolgozóink is szívesen bővítik ismereteiket. Bár "a természetes tehetség is sokra képes, a tanulás tehetség nélkül semmire nem megy". Mi általában a Nilfisk cég gépeit használjuk és a Ha-Ra tisztítástechnikával és eszközökkel dolgozunk.

Na és az áraik - kérdezi Ön?

Az áraink a nyújtott szolgáltatással összhangban vannak. Ön bizonyára egy megfontolt, tapasztalt ember. Ezért biztosan nem akar olyan gondolatokkal vívódni, mint azok a szülők, akiket harcba induló fiaik búcsúztatásán így nyugtattak meg: "Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Legyenek teljesen nyugodtak, harcba induló katonáink fegyvereit, a legolcsóbb ajánlatot adó cég gyártotta!" Nagyon régi, de igaz az elvárás, hogy becsületes, megbízható emberek, megfelelő szakmai szinten és nagyon olcsón végezzék el a takarítást. Ön, a három feltétel közül melyik kettőt választaná?

Felmerülhet Önben az a kérdés is, hogy tudják-e bizonyítani, amit magukról állítanak?

Igen! Bizonyítsák helyettünk azok a partnereink, akiket - a teljesség igénye nélkül - referenciáink között megtalálhat.

Tuurex - Takarítás 9 forinttól!

Tuurex - Takarítás 9 forinttól!

(1) 353-3458 • • © 2005 tuurex.hu | fejlesztő - Velvel IT Solutions LTD.