Bemutatkozás

Vállalkozásunk 1993-ban betéti társaságként hazánk egyik legnagyobb, az akkoriban több ezer takarítót foglalkoztató Óbuda Tsz-ből kiválva kezdte meg működését. Az Óbuda Tsz vonzáskörébe tartoztak a környező észak-budai települések ( Pilisszántó, Pilisszentkereszt, Pilisvörösvár, stb.).

Ezekből a településekből - mivel helyben nincs munkalehetőség - évtizedek óta járnak az asszonyok takarítani már generációk óta s a lánygyerekeiknek természetes volt, hogy anyjuknak segítenek. Megbecsülték a kétkezi munkát, abban nőttek fel s a legfontosabb, hogy szeretik a tisztaságot, szeretnek takarítani. Róluk elmondható, hogy büszkék arra, hogy "én így végzem a munkámat". Kollektívánknak ma is ők alkotják a gerincét. Az elmúlt évtized tapasztalata alapján a legfontosabbnak a megbízhatóságot tartjuk. (A becsület gyakorlattal nem szerezhető meg). Természetesen fontos a szakmai szint, a kapcsolatteremtő képesség és az intelligencia.

Takarítottunk már bankfiókokat (MHB), kutató és tervező intézeteket (ALUTERV, VASKUT stb.), iskolákat (Tótfalusi Tannyomda), oktatási központot vendégházzal, irodaházakat, irodákat, ügyvédi irodákat, szervizeket, éttermet, üzemcsarnokot, társasházat stb. Szolgáltatásainkat bővítettük, 1995-től már kft-ként - a takarítás mellett - nyomdai munkákat, rendezvényszervezést, ételosztást (ÁNTSZ vizsgával) is végzünk, biztosítunk napközbeni ügyeletest, portaszolgálatot ellátó dolgozókat megrendelőinknek.

Néhány éve, 2003-ban lettünk (EN ISO 9001 : 2000) minősített cég, (minősítésünket és a belső auditori tevékenységet az ABÉK Bt. intézi), rendelkezünk szakmai felelősségbiztosítással és munkatársainkra balesetbiztosítást kötöttünk. Minden dolgozónk bejelentett (biztosított), rendelkezik bejegyzés mentes Hatósági Erkölcsi Bizonyítvánnyal, egészségügyi alkalmasságukat üzemorvos ellenőrzi (Dr. Tóth Éva). Rendelkeznek személyre szabott munkaköri leírással, ismerik a rájuk vonatkozó biztonságtechnikai és környezetvédelmi előírásokat, tisztában vannak cégünk minőségpolitikai célkitűzéseivel, titoktartási nyilatkozatot adnak, és azt betartják. Részt vesznek szakmai képzésen és továbbképzésen, célunk a szakképesítés megszerzése és a megszerzett tudás szinten tartása és bővítése. Dolgozóink fele már rendelkezik szakmunkás bizonyítvánnyal. (2005-ben vált a takarítás OKJ besorolású szakmává.)

Ha a fentieken túlmenően további kérdései lennének, bármelyik elérhetőségünkön keresztül szívesen állunk rendelkezésére

 

Tuurex - Takarítás 9 forinttól!

Tuurex - Takarítás 9 forinttól!

(1) 353-3458 • • © 2005 tuurex.hu | fejlesztő - Velvel IT Solutions LTD.